Duo H&H

Hendrik van Veen & Hugo van der Meij
Hendrik van Veen & Hugo van der Meij werken al ruim 10 jaar samen onder de naam H&H. Als jongens van 16, 17 jaar ontmoeten ze elkaar op camping 'de Wolfskuylen', en speelden zij daar de eerste zangavonden samen. Het duo treed veelvoudig op, op orgel en piano, maar ook tijdens koorconcerten waarbij Hendrik dirigeert en Hugo speelt, of andersom. Het geheim van deze samenwerking is niet alleen de muziek, maar ook de goede vriendschap. Tijdens concerten en optredens haalt het duo alles qua instrumentarium uit de kast; orgel, piano, synthesizer, melodica en accordeon.

H&H boeken? Mail naar info@duohenh.nl 

Volg H&H op FacebookConcerten & Optredens

Populaire zomerconcerten door duo H&H!
In Augustus 2019 hopen Hendrik van Veen en Hugo van der Meij een populaire zomertour te maken. De concerten zullen een avondvullend programma bevatten vol met populair klassieke muziek maar dan anders! Deze muzikale heren steken de muziek geheel in een ander jasje, mede door het scala aan instrumenten dat ze meenemen. Allereerst bespelen ze het kerkorgel, daarnaast de piano, synthesizer, melodica en accordeon! Ook praten de heren het programma op een leuke manier aan elkaar, zodat u meegenomen wordt op een muzikale reis. Een voorbeeld van de muziek die gespeeld wordt is bijvoorbeeld: Nella Fantasia, Thema’s van Morricone, You never walk alone, enz. Ook zullen de heren vierhandig op de piano spelen, en mag u verzoeknummers opgeven. Halverwege de avond is er een pauze met een hapje en een drankje. De avonden beginnen om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de kerk open. De toegang bedraagt € 12,50 voor volwassenen, en € 7,50 voor kinderen onder de 12 jaar. U kunt kaarten reserveren via www.korenindekerk.nl, dan ontvangt u € 2,50 korting! Ook wordt er gecollecteerd voor het werk van stichting Kerk in Actie! Meer informatie over de muzikanten vind u op www.hugovandermeij.nl en www.hendrikvanveen.nl. Duo H&H hoopt u van harte welkom te heten op 1 van deze bijzondere concerten!


CD bestellen 
H&H in Concert II | Jubileum CD 10 jaar H&H 
Hendrik van Veen, Hugo van der Meij, Jaap Klootwijk 
Bestellen: klik hierBeluister hier fragmenten van de nieuwe CD van H&H! Bekijk hier het volledige jubileumconcert gegeven op zaterdag 23-06-2018 in Dayseaday, Urk!